‘t Knooppunt – FCK de Hommel                 update

‘t Knooppunt – FCK de Hommel update

zaterdag 13 september speelde FCK de Hommel haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2014 – 2015 tegen JCK/Aiso. Een zeer symphathiek team en begeleiding, ondanks de flinke nederlaag welke zij hebben opgelopen in Sporthal de Maaspoort.

De uitslag was 10-1, een monsterzege welke gemakkelijk veel hoger had kunnen uitvallen. Beide partijen zette voor het publiek een leuke wedstrijd op de vloer wat zeer vermakelijk was. Een typische wedstrijd waar de jonkies van FCK de kans kregen om te ruiken aan de ere-divisie. Kay Huijgens en Raoul Noijen kregen ook hun speelminuten in deze wedstrijd. Wat ze lieten zien was veel belovend, met veel plezier en lol voetballen moet hun motto zijn en dan gaan ook zij het publiek veel laten juichen in de toekomst.

Vrijdagavond staat de uitwedstrijd op het programma tegen ‘t Knooppunt. Zij behaalde afgelopen vrijdag een 4-0 overwinning op LZV Kuypers, dus ook dit team heeft heel wat in haar mars.

 

De week erop staat de Maaspoort weer in het teken van de wedstrijd FCK de Hommel tegen FC Eindhoven, voorheen CFE/VDL, uiteraard weer op zaterdagavond aanvang 20:00 uur.

fck-knooppunt

Reageer